Nagy sikert arat a neten a gávavencsellői táncos kihívás

  Egyre népszerűbbek a táncos kihívások világszerte, így hazánkban is. Legutóbb március elején számoltunk be arról, hogy vendégek híján a vecsési Hotel Stáció dolgozói csatlakoztak a többmillió embert megmozgató nemzetközi kihíváshoz, amiben egy dél-afrikai dalra táncoltak, némi derűt csempészve a hétköznapokba. Ezúttal a szabolcs-szatmár-bereg megyei Gávavencsellői Művelődési Ház és Községi Könyvtár csatlakozott a világot lázban tartó kihíváshoz – írja a szon.hu. 

  A Tiszán áthajózó komp is megtelt az önfeledten táncoló résztvevőkkelForrás: YouTube.com.

  A videón megörökített táncot a gávavencsellőiek a saját településükre szabták: a szívükhöz közel álló helyeken táncolták el a koreográfiát, s már több mint 30 ezres megtekintéssel büszkélkedhetnek a Youtube-on.

  „A nehézségek ellenére is összetartozunk és tudunk örülni a másiknak" – írták, a kommentelők pedig nem győzik dicsérni a táncosokat. „Nagyszerű csapatmunka! Hajrá Gávavencsellő!" – írta egy hozzászóló.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek