Látványos módját választották a húsvéti készülődésnek Hajdúszoboszlón

  Hajdúszoboszlón kicsik és nagyok fogtak össze, hogy a képzőművészek és művészeti iskolák oktatóinak segítségével elkészüljön tíz darab nagyméretű tojás, amit a a hétvégén kiállítottak a fürdővárosban. A környező fákra 1600 tojásdísz is került, amelyeket szülők, gyerekek, civil szervezetek és művészeti csoportok alkottak.

  Többek összefogásával díszítették fel a hétvégén a várostForrás: Hajdúszoboszló a felüdülőhely/Facebook

  A húsvéti park díszítéséhez az egyházak is csatlakoztak. A helyi református egyház Feltámadás-kertje a művelődési központ üvegkirakata előtt kapott helyet, a lelkészek itt elhelyezett húsvéti üzeneteiből is lehet válogatni, melyek a húsvét jegyében a reményt, az újjászületést hirdetik.

  Nyusziban és tojásban sincs hiány, sőtForrás: Hajdúszoboszló a felüdülőhely/Facebook

  A park további díszítéséhez az elkövetkező napokban bárki csatlakozhat, és az otthon készített tojásdíszeit felakaszthatja valamelyik, neki tetsző fára – írja a dehir.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!