Ilyen időre számíthatunk november első teljes hetében

A Köpönyeg november első hetének időjárását előrejelző jelentése szerint kedden nagyrészt erősen felhős, estétől párás, foltokban ködös idő várható. Előbb az északnyugati majd az északkeleti szél élénkül meg, de napsütésre is van esély, főleg délnyugaton, ahol az ott élők 15 és 20 fok közötti enyhe időre számíthatnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szerdán reggelre sokfelé képződik köd, napközben pedig borultságig növekszik a felhőzet, a délutáni óráktól eső, zápor alakulhat ki. Az északnyugati szél megélénkül, nyugaton néhol megerősödik, átlagosan az országban 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Csütörtökön ismét erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé valószínű eső, estétől azonban észak felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása. A nappali hőmérséklet 11 fok köré esik vissza.

Pénteken a csökkenő felhőzet mellett gyengén felhős idő várható akár többórás napsütéssel vegyítve. Reggel 4, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet. Hétvégére változóan felhős időt ígérnek, reggelente ködös, borongós kilátással és 2-3 fokkal, délutánonként mindössze 9-11°C körül várható a maximum hőmérséklet. Talajmenti fagy egyre többfelé várható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek