Ha virágot nevel, érdemes jelentkeznie erre a pályázatra

Május 15-én indul a „Virágos balkonok, virágos kertek" elnevezésű pályázat a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében. A verseny 27 éves fennállása alatt még egyszer sem maradt el, így idén, a helyzethez alkalmazkodva is megrendezik, csak különleges formában. 2020-ban az önkormányzatok helyett az egyéni erőfeszítéseket ismerik el, így kaphat díjat a legszebb balkonkert, a legvirágosabb előkert tulajdonosa is – adja hírül az MTÜ közleménye.

Forrás: S. Hermann & F. Richter/pixabay.com

Pályázni összesen 6 db balkonkerti/előkerti fotóval és egy legfeljebb 400 karakteres leírással lehet, 2 kategóriában: Legvirágosabb balkon és Legvirágosabb előkert. A fotókat július 1-jéig várják a szervezők a Virágos Magyarország honlapján.

A verseny fővédnöke Borbás Marcsi, a szakmai zsűri tagja Bálint Gyuri bácsi és számos neves kertészeti szakember, akik kategóriánként az első 3 legvirágosabb balkont és előkertet díjazzák majd 150 ezer forintos kertészeti utalványokkal az augusztusi eredményhirdetésen. Ezen kívül 7-7 pályázatot 100 ezer forint értékű kertészeti utalvánnyal jutalmaznak, továbbá egyedi, tematikus díjakat is kiosztanak a különleges pályaműveket beküldők között. A közönség is szavazhat kedvenceire, mindkét kategória a 3-3 legnépszerűbb pályázat 100 ezer forint értékű kertészeti utalványt nyer.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek