Igazi luxusvonat viszi a turistákat Horvátországba

Horvátország látnivalóit mutatja be utasainak a Train de Luxe különvonat május elején. A Continental Railway Solution luxusvonata kényelmet és ínyenc falatokat kínál a felszállóknak, akik falatozva gyönyörködhetnek majd a tájban.

A luxusvonaton gondos kiszolgálás és finom étel várja az utasokat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Ryan Dean Williams

A különvonat a Balaton déli partját is érintve éri el Zágrábot, ahol a vendégek két szálloda közül választhatnak, az egyiket, az Esplanade-et az ország legszínvonalasabb luxushoteljének tartják. A vendégeket idegenvezetők kalauzolják majd végig Zágráb látnivalóin, ami után akár egy fine dining étteremben is megvacsorázhatnak.

Az utazás részét képezik a fakultatív programok is, amely során elutazhatnak a Plitvicei-tavakhoz.

A Trans Europe Express egykori étkezőkocsija látványos felújítás után szolgál a CRS luxusvonatában. A vonatban négy kétszemélyes hálófülke, egy lakosztály és egy közös bár is helyet kapott. A lakosztályhoz franciaágy és saját fürdőszoba tartozik. A bárban pedig kényelmes fotelokból követhető az elsuhanó táj - írja a Turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek