Másfél hónapra elmerülhetünk a francia életérzésben

  Február 26-án kezdődik a 10. Frankofón Filmnapok és Fesztivál, melynek során filmeken, színdarabokon, zeneműveken és táncelőadásokon keresztül mártózhatunk meg a francia kultúrában - adja hírül a Francia Intézet honlapja.

  Forrás: Shellbrown/pixabay.com

  Budapesten február 26. és március 7. között 3 helyszínen vetítik az idei év legjobb francia nyelvű filmjeit. A filmnapok meghívott vendégei premier előtt mutatják be alkotásaikat és közönségtalálkozók alkalmával várják az érdeklődőket.

  A Frankofón Fesztivál egészen április 8-ig tart Budapesten és országszerte 15 városban. Ennek keretében látható többek között egy utazást feldolgozó kortárs balett, felcsendülnek a barokk zene és a jazz színes világának dallamai, megelevenedik egy vicces rémképregény, utópiákban és különböző tudatállapotokban kalandozhatnak a látogatók, és fotóművészeti előadásra is sor kerül. Bővebb információk a programfüzetben találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!