100 szóban hangzanak el Budapest legjellemzőbb történetei

A 100 Szóban a Város előadás műfajában egy páros stand-up a fővárosról. Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge Junior Príma díjas színművészek előadásában szólalnak meg Budapest legjellemzőbb történetei, melyekben a városlakók mind magukra ismerhetnek - derül ki az esemény Facebook-oldaláról.

Forrás: youtube.com

Az est középpontjában a városi élet áll. Minden, ami Budapest múltja, jelene, hétköznapjai, éjjele, nappala, fiatalsága, öregsége és százféle közege. A városban élő, legkülönfélébb emberek szólalnak meg az előadókon keresztül. Mindennapi történeteik között van olyan, amit már mi is átéltünk és van olyan is, amiről el sem tudtuk képzelni, hogy létezik.

A száz szóban megírt történetekből összeálló előadást a már ismert 100 szóban Budapest projekt ihlette, amelynek eredeti előadói ragadják most kézen a kíváncsi nézőket és vezetik el őket a város sosem látott szegleteibe.

Az érzelmekben gazdag, rendkívül humoros és érzékletes előadásban mindkét művész egyaránt énekel is a próza mellett. Azt mondják, van Budapesten az az életérzés, amit jobb megénekelni, mert kevesek hozzá a szavak. Ezt az életérzést pedig biztosan hosszú időre magával viszi a hallgatóság, és mosolyogva látják majd visszaköszönni őket a mindennapjaikban.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek