Kortalan kortárs produkciókkal telik meg a történelmi város

  A 2020-as évben éppen 20. alkalommal várja az érdeklődőket az Egri Tavaszi Fesztivál, melynek sajátos ízét a történelmi, egyházi környezetben megjelenő izgalmas, „Kortalan kortárs" produkciók sora adja - derül ki a rendezvény honlapjáról.

  EgerForrás: Adonis Villanueva/pixabay.com

  A programsorozat az új évszak előhírnökeként felkészít minket a megújulásra, a befogadásra és az örömteli várakozásra. Teszi mindezt a művészet erejével, a zenével, tánccal, színjátékkal. Találkozhatunk kiállítással, festői szerelmeket felvonultató felolvasóestekkel, Beethoven szellemét idéző hangversennyel, gyermekelőadással, koncertszínházzal, filmvetítésekkel, világzenei, szimfonikus zenei produkcióval.

  Az Egri Tavaszi Fesztivál résztvevői nemcsak a város kulturális örökségét és szellemi hagyományait fedezhetik fel, hanem a kulturális hatásokat életben tartó és magába olvasztó kortárs szellemet is. A részletes program az esemény honlapján található.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!