Ha még nincs terve Szilveszter estéjére, ugorjon át a szecesszió városába

  Ha még nem döntötte el, hol várja az új évet, akár a szomszédos szecessziós városba, Szabadkára is átruccanhat, ahol ingyenes szabadtéri koncertekkel, kirakodóvásárral, forralt borral és éjféli tűzijátékkal várják a látogatókat.

  Szabadka már ünnepi fényekben tündökölForrás: Shutterstock / Készítette: Ladislaus

  A város főterén Szilveszter napján már kora délután elkezdődik az ünnepi hangulat. A felállított színpadon 13 és 15 óra között DJ Devianton szórakoztatja a közönséget.

  21 órától a Ravnica tamburazenekar lép fel, akik igazi balkáni hangulatot varázsolnak a szecessziós városháza előtti térre. Ezután érkezik az est sztárvendége, Alen Ademović és zenekara – az együttes 22.30-kor lép színpadra, és az énekes elmondása szerint a repertoárjukon rock, pop és folkdalok egyaránt szerepelnek makd.

  Az éjféli tűzijátékot a hagyományokhoz híven keringők követik.  

  A szervezők elmondása szerint a Winterfest karácsonyi ünnepi vásár december 31-én éjszaka is várja a vásárlókat, ahol pöttyös dzsezvában főzik a forraltbort és helyi pálinkákat is kínálgatnak. A rendezvény ideje alatt a látogatókat több pult étel- és italkínálata várja.

  A város központjába, a biztonság érdekében, idén sem szabad bevinni fémcsomagolásokat, illetve üveget, valamint pirotechnikai eszközöket - tudtuk meg a vajdasági Magyar Szó napilap korábbi cikkéből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!