A makettfesztiválon új oldaláról láthatja Budapestet

  A Kortárs Építészeti Központ rendhagyó kiállítással, kísérőprogramokkal és interaktív élményekkel várja a budapesti fejlesztések és építészeti makettek iránt érdeklődőket az V. Építészeti Makett Fesztivál keretében - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

  Forrás: Schöff Gergely/KÉK/Facebook

  Idén Budapest áll majd a makettfesztivál fókuszában: egyfelől az új fejlesztések lehetőségeit, megvalósítását és fontosságát vizsgálják a kiállítás keretében, másrészről a város nyilvános makettjeit felkeresve a mindennapi hasznukat mutatják be.

  A fesztivál további érdekessége, hogy részvételi tervezéssel, a KÉK mentorprogram résztvevőinek segítségével valósul meg. Az esemény megnyitója október 18-án 19 órakor lesz, a Kortárs Építészeti Központban (1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.), a kiállítás október 20-ig 9 és 18 óra között látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!