Luxus és hanyatlás keveredik a francia művész épületfotóin

  Repedező falak, hulló vakolat, por és kőhalmok képeznek éles ellentétet a régi arisztokrata szalonok falképeinek előkelőségével a francia fotóművész legújabb sorozatában. 

  Romain Veillon

  Az elhagyatott terek fotózására specializálódott Romain Veillon három évig utazott Európában, legfőkébb Olaszországban, hogy hanyatlóban lévő freskókkal díszített épületeket fotózzon, írja a Designboom.

  Romain Veillon
  Romain Veillon

  A művész, aki korábban Csernobilt és egy sivatagi szellemvárost is megörökített, legújabb sorozatának a Képzeletbeli múzeum címet adta.

  Romain Veillon

  "Ezeknek az alkotásoknak megvan a maguk egyedi szépsége, és csak néhányan voltunk olyan szerencsések, hogy láthattuk előkelőségüket. Apránként elpusztunak, itt az esély, hogy belépjünk ebbe a képzeletbeli múzeumba, mielőtt túl késő lenne, írta a művész egy fotómegosztó oldalon."

  A művész honlapján megnézhetjük a többi sorozatot is.

  Romain Veillon

   

  Romain Veillon
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!