A legcsinosabb kalapokat is díjazzák a hétvégi Derbyn a Kincsem Parkban

  Június 28. és 30. között rendezik meg a Derby és Divat Fesztivált a Kincsem Parkban. A legelegánsabb és legeredetibb öltözékeket külön is díjazzák.

  A Kincsem Parkban ezen a hétvégén rendezik meg a Derby és Divat fesztivált. Három napon keresztül zajlanak majd a versenyek, ahol három szakág legjobbjai csapnak össze egymással. 

  Forrás: Kincsem Park

  Június 28-án rendezik meg többek között az AgárDeryt, melyen hat angol agár fut majd a győzelemért. De ezen a napon lesz a meghívásos Póni Dery is, ahol a gyerekek is bemutathatják lovas tudásukat. A versenynapra a belépés díjtalan.

  Június 29-én az ügető versenyek következnek: ezen a napon a legjobb hazai négyéves ügetők indulnak. Ezen a napon lesz a Citroën Celeb Derby is, mellyel a 100 éves Citroën-t ünneplik, sőt, arra a bizonyos kalapversenyre is szombaton kerül sor. A Divat és kalap szépségversenyen több kategóriában is győztest hirdetnek majd, többek között megválasztják Lady Derbyt, Mr. Derbyt és Little Deryt, de ajándékot kap a legkorhűbb és a legfantáziadúsabb öltözék viselője is.

  A zárónapon, azaz vasárnap az angol telivérek vágtatnak majd a pályán, és ezen a napon futják a Civil Derbyt is, ahol öt szerencsés néző fog hajtani egy kétszemélyes kocsiban, persze profi segítséggel.

  A további részletek és a jegyárak mind megtalálhatóak a Kincsem Park honlapján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!