Emlékezetes vajdasági fesztiválra készüljenek

Magyarkanizsán, a Tisza-part mellett, egy olyan programdús fesztivált szerveznek, ahol a család minden tagja jól érezheti magát. A vajdasági rendezvény három napon át, 2019. július 4-től 6-ig koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, kiállításokkal, gyerekprogramokkal és az ott alvóknak sátorhelyekkel várja a vendégeket.

Fergeteges fesztivál lesz Magyarkanizsán - A káp csak illusztrációForrás: Shutterstock / Melinda Nagy

A programok csütörtökön 18 órakor startolnak az amatőr zenekarok versenyével, késő este pedig a Beatrice, majd az Idegen együttes lép színpadra. Pénteken a rock koncertek mellett DJ-k is szórakoztatják a buliznivágyó vendégeket, szerbiai és magyarországi előadók is fellépnek. Szombaton egyebek mellett a ROAD 15 éves jubileumi koncertjén is bulizhatunk, de a legendás szerb Osmi Dan együttes is fellép és igazi balkáni hangulatot teremt a fesztiválon.

A gyerekeket is rengeteg program várja

Az esti zenés mulatozások mellett, napközben a gyerekeké lesz a főszerep, akiket izgalmas foglalkozások várnak: lesz kisállatsimogató, kutya örökbefogadási nap és a Régi mesterségek utcájába is belehet majd térni. Itt kicsik és nagyok is betekintést nyerhetnek a kovácsolás, a nemezelés, a kosárfonás, a kopjafa faragás fortélyaiba, továbbá lesz lovaglási lehetőség, fiákeres túra, toborzó a városban, íjászat, ugrálóvár, képzőművészeti foglalkozások és ügyességi feladatok is. Mindemellett bűvészbemutató, jurtaépítés, családi vetélkedő, és kabaréműsor is lesz. A részletes programot és a belépők árát a fesztivál hivatalos weboldalán nézhetik meg.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek