Új helyszínre költözik a VOLT fesztivál

Június 25-én új helyszínen, a korábbi szomszédságában nyitja meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál Sopronban. Az új helyszín megújult környezetet és új színpadokat, programokat is jelent - olvasható a VOLT Fesztivál Sajtóiroda közleményében.

 

Buli a VOLT fesztiválonForrás: Shutterstock / Készítette: Gabor Pocza

A fesztivál indulása óta állandó kérdés az esemény helyszíne. Nem véletlen, hiszen az 1993-ban mindössze 800 néző részvételével a Soproni Sportcentrumban elindult VOLT már az első évtizedben Magyarország egyik leglátogatottabb vidéki fesztiválja és egyben legfontosabb turisztikai eseménye lett. A sportcsarnokot 2001-ben nőtte ki, ekkor költözött át a Lővér Kempingbe, amely több, szomszédos területtel együtt 2018-ig adott otthont a VOLT-nak.

A kormány támogatásával egy új otthon kialakításra került sor az idén. A harkai plató néven ismert terület részben természetvédelmi terület, de a közműfejlesztés során biztosítják, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint korábban. A beruházás tavasszal indult el, a Harta felé található területet közművesítették, új víz-, szennyvíz-, és csatornahálózatot építettek ki - tért ki a részletekre a Turizmus.com.

Az új helyszínre világsztárok egész sora érkezik: színpadra lép a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash, a Cypress Hill, Parov Stelar, Robin Schulz és a Papa Roach és itt ünnepli 15. születésnapját a Halott Pénz.

A Telekom VOLT Fesztivál a gyerekeket is szeretettel várja: 11 éves kor alatt mindössze egy VOLT Fesztiválról készült rajz a belépőjük, és olyan különlegesen izgalmas programokon vehetnek részt, mint a fesztivál színfalai mögött tett látogatás, a bábszínház, a hangszer-próba, vagy a színes-vidám pom-pom party. Kedvezményes jegyek a fesztiválra június 14-ig kaphatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek