Balaton Sound extra – ha nem elég a part, irány a bulihajó!

Nagyon jó kis programot raktak össze a Balaton Sound szervezői az idei fesztiválra, de miért állnának meg itt? A vízen ringatózó hajókon kicsit újradefiniálják a bulizás fogalmát.

Minden eddiginél ütősebb névsort hoztak össze a Balaton Sound hajós bulisorozatára, olvasható a Balaton Sound Sajtóirodájának közleményében. A fesztivál ideje alatt, azaz július 3. és július 7. között minden nap indulnak a Boat Party-k. Mivel a férőhelyek meglehetősen limitáltak, ezért érdemes időben kitalálni, ha valaki benevezne egy ilyen programra - a jegyek 65 százaléka már el is kelt.

Forrás: Balaton Sound Official/Facebook

Izgalmas nappali szettekkel jön a techno és house szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.

A bulihajó egy kétszintes katamarán lesz, amely elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel várja a fesztiválozókat. Mivel Zamárdiban, a Balaton Sound közelében nincs olyan kikötő, amely fogadni tudna egy ekkora hajót, ezért az a siófoki kikötőből indul. A két város között transzferbusz szállítja a bulizókat. Mivel a hajóra összesen kevesebb mint 300 fő fér fel, ezért érdemes már most regisztrálni a programra a Balaton Sound honlapján.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek