Ütős nevekkel pakolták meg a szervezők a STRAND Fesztivál fellépőinek listáját

Idén augusztus 20-24. között rendezik meg a STRAND Fesztivált Zamárdiban. A szervezők elég jó nevekkel rakták tele a programot.

A STRAND idén eleve egy nappal hosszabb lesz, mint eddig; augusztus 20-án, a kezdő napon itt adják majd át a Petőfi Zenei Díjakat. Még aznap este érkezik John Newman, felpörög az őrült zenéket játszó NECC Party – aztán robban a buli, azaz fellövik a Balatonon látható legnagyobb tűzijátékot, áll a fesztivál sajtóközleményében.

Tavaly is hatalmas volt a buli - idén sem lesz kisebbForrás: Strand Fesztivál

A többi napokon érkezik Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas and Like Mike, Jonas Blue, illetve a DJ-producer Steve Aoki, az Ofenbach, illetve dubstep koronázatlan királyai, a Modestep és Sigma is.

Ma már fent van a neten a fesztivál három színpadán részletes programja, úgyhogy akár most ki lehet találni, hogy melyik napra éri meg a leginkább kimenni, hacsak valaki nem költözik ki a teljes fesztivál idejére. Lehet válogatni bőven, a fellépők között lesz a Fish!, a Quimby, a Halott Pénz, Szabó Balázs Bandája, a Hiperkarma, a 30Y, a Kiscsillag, a Brains, az Irie Maffia, a Wellhello és még nagyon sokan mások.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek