Ingyen vattacukorral és lufival, meg egy rakás jó programmal várja a gyerekeket a VOLT

Amellett, hogy a VOLT az egyik legizgalmasabb magyar zenei fesztivál, van egy másik arca is: nagyon sok és nagyon jó programmal várja a gyerekekkel érkező szülőket.

Indítsunk a belépővel. Június 26. és 29. között tárt karokkal várják a soproni fesztiválon a 12 éves kor alatti látogatókat, akik ingyen mehetnek be a fesztiválra, pontosabban egy olyan rajzzal kell csupán fizetniük, ami a fesztiválról szól. Ahogy leadják az alkotást, már kapják is a karszalagot és a welcome – nos nem drink-et – hanem vattacukrot és lufit, ami minden gyerkőcnek jár a belépésnél.

Forrás: VOLT Fesztivál Official

A Lővérekben rendezett fesztiválon sokféle programmal készülnek, amellett, hogy a szülők természetesen egy csomó koncertre is elmehetnek. Szombaton lesz fesztiváltúra, amely megmutatja, hogy miként épülnek a színpadok, mi van a nagyszínpad mögött, hogy zajlik a napi munka. Erre a programra már most lehet regisztrálni ezen a linken.

Zene persze a kisebbeknek is lesz: szombaton például Pompom Partyt rendeznek egy hatalmas diszkóban. Ha valaki nemcsak hallgatni szeretné a zenét, hanem fel is akar lépni, az jelentkezhet a VOLT tehetségkutatójára is, a produkciókat pedig szakmai zsűri pontozza.

Zene mellett lesz mese is. Jönnek az Aranyszamár Bábszínház előadásai, a Világjáró marionettek díjnyertes produkciói és a Trillmanók interaktív előadásai. Ezek előtt után és alatt pedig egy csomó játékban lehet részt venni, többek között a Kezes-lábos játszóházban, de a KACS műhelyben akár a saját akváriumukat is elkészíthetik a gyerekek. A társasjátékok segítségével mamutra vadászhatnak, vagy akár vadnyugati seriffé is változhatnak, a HangolÓranál pedig egy csomó különböző hangszert ki lehet próbálni, olvasható a VOLT Fesztivál Sajtóirodájának közleményében.

A részletes programokat mind meg lehet találni erre a linkre kattintva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek