Fényfestés ragyogja be a Mini Magyarország makettparkot az év egyik legrövidebb éjszakáján

  Fényfestés lesz a Mini Magyarország makettparkban június 22-én.

  Az év (majdnem) legrövidebb éjszakáján, azaz június 22-én különleges programmal várják a látogatókat a szarvasi Mini Magyarország makettparkban. Csupán ezen az estén látható a fényfestés, mellyel az apró épületeket világítják meg. Az apró vonatok világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak és a házikók ablakaiban fények gyúlnak. A parkban lampionokat és fluoreszkáló köveket is elhelyeznek. A mini Balatont mécsesekkel világítják meg, és a Szarvasi Arborétum fái is fényfestésben fürdenek majd, olvasható a makettpark sajtóközleményében.

  Különleges megvilágítást kapnak az apró épületekForrás: Mini Magyarország Szarvas/Facebook

  A fényfestés mellett még egy külön programot is tartanak ezen az éjszakán. 21.00 órakor vezetett séta, pontosabban bagoly-és denevérles indul az Arborétumban, ahol éjjellátóval zseblámpával járhatják körbe a területet a látogatók.

  A Fényfestett Mini Magyarország program este 20.00 órától egészen éjfélig lesz látható. Minden további tudnivaló megtalálható az esemény Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!