Ingyen bérelhet kenut, ha összeszedi a szemetet a Tisza-tavon!

  Alig egy hónapja írtunk arról a remek kezdeményezésről, hogy az Észak-Európában működő GreenKayak nevű szerveződés ingyen kajakozási lehetőséget biztosít azoknak, akik összegyűjtik a folyók, csatornák és tavak mentén talált hulladékot. És, hát ki tudja, talán pont ezt olvasta a tiszafüredi Albatrosz kikötőben berendezkedett Túra bázis csapata is, amely hasonló lehetőséget posztolt a napokban a Facebook-oldalára

  Forrás: Tisza-tavi túra / Facebook

  "Bérelj kenut és fizess egy zsák szeméttel! Igen, jól hallottad, a Tisza-tavi túra csapata nem kér mást, csak szedj össze egy zsák szemetet a tavon, és kapsz egy kenut fél napra" - írják közösségi oldalukon a szervezők, akik június 14., péntek óta várják a tiszafüredi bázisukon mindazokat, akik szívesen tennének egy kis jót a természettel, akár egy pár órás jutalom-evezésért cserében.

  Forrás: Tisza-tavi túra / Facebook

  Aki tehát érzi magában a küldetést, és jó érzéssel tölti el, ha megtisztítja közvetlen környezetét a hulladéktól, az jelentkezzen bátran az Albatrosz kikötő, Tavi túra bázisán, és keresse a Tutajost! 

  Forrás: Tisza-tavi túra / Facebook

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!