Drónok lepik el Óbuda egét szombaton

  Május 11-én, azaz most szombaton ismét lesz drónparádé Óbudán. Nagyon sok programot szerveznek a napra, amely kifejezetten családbarát programnak ígérkezik.

  Egész nap lesz lehetőség arra, hogy az érdeklődők megtanulják a drónröptetés technikáját, de lesz verseny is a témában 12 év alattiaknak és felettieknek is. Az óbudai korzón nemcsak „házi" drónok lesznek, hanem olyan spéci gépek is, mint az ipari-, mezőgazdasági-, kutató-, mentő- és a filmes drónok.

  A helyszín és az idő, amikor kiderül, hogy milyen akadálypályán küzdhetnek meg a drón versenyzőkForrás: photoAC/Pixabay

  A szakmai programok mellett sok családi programot is szerveznek: lesz szivacskilövő Nerf pálya, drónfotó kiállítás, mini távirányítós munkagépek, drónverseny, drónos „utasrepültetés" VR szemüvegben és egy csomó látványos bemutató is, olvasható a drónfesztivál sajtóközleményében.

  Az e-sport klubban profi gamerek és Unfield, az ország egyik legismertebb videójáték guruja várja a látogatókat. A program ingyenes, bővebb tudnivalókat és friss infókat itt lehet találni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!