Rengeteget kell várnia a határon, ha húsvétkor megy Szerbiába

  Óriási torlódásra számíthatnak a határátkelőkön azok, akik a húsvéti ünnepek ideje alatt terveznek átruccanni a szomszédos Szerbiába. 

  Autósorok a röszkei határátkelőhelyenForrás: Shutterstock / Készítette: Nikola Obradovic

  A magyar-szerb határátkelőkön több órás veszteglést jósolnak, ezért azt tanácsoljuk, ha tehetik, inkább másik napokra tervezzék be Szerbia meglátogatását. Ha mégis az ünnepek idején utaznának, élelemmel és ivóvízzel is készüljenek fel, hisz a megszokottnál jóval hosszabb időbe telhet eljutni a betervezett úti célra. Ez nemcsak a határátkelőkre jelzett dugóknak köszönhető, az autópályák fizetőkapuinál is hosszú várakozás lesz.

  A Szerbiai Autós-Motoros Szövetség arra is figyelmezteti az utasokat, hogy országszerte több helyen az időjárási viszonyok is nehezíthetik a közlekedést a húsvét előtti napokon, elvétve záporok és zivatarok lehetnek a hét közepén. A szövetség ezért minden közlekedőt fokozott figyelemre int az elkövetkező időszakra – írja a vajdasági Pannon RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!