Megkezdődött a kempingszezon Szerbia legszebb kirándulóhelyén

Megkezdődött a kempingszezon a szerbiai Zlatiborban, ahol nemsokára a világ leghosszabb panorámás felvonójára is fel lehet pattanni. 

Zlatibor, kempingForrás: camping.rs

Már érkeznek a kemping első idei vendégei, nagyobb csoportokat viszont csak május közepére várnak. Németországból, Nagy-Britanniából, Csehországból, Lengyelországból és Szlovéniából is számítanak látogatókra, a legnagyobb számban pedig hollandok érkeznek.

A zlatibori kemping Szerbia egyik legszínvonalasabb és leszebb tábora, ami közel van a város központjához, és könnyen megközelíthető a Belgrád-Bar közötti autópályáról letérve. A táboron belül  lehet használni egy felszerelt konyhát és az udvarban található grillezőt is. A sátor- és lakókocsihelyek mellett házikókban is meg lehet szállni, ahol wifi, tv és áram is van.

Lenyűgöző kirándulóhelyForrás: Shutterstock / Készítette: Blagoje Ilic

Zlatibor egyébként Szerbia nyugati részén található, télen-nyáron népszerű üdülőhely: télen a síelőké a terep, tavasztól őszig pedig nagyokat lehet túrázni, a látogatók beleshetnek a titokzatos barlangokba, sőt egy kalandos dinópark is üzemel erre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek