Ez az év első tízmilliószoros napja, ráadásul teliholdkor köszönt ránk

Március 7. hatalmas energiákat hív életre, ugyanis ma van az év első tízmilliószoros napja, ráadásul telihold is van a Szűz jegyében – olvasható az Astronet oldalán. De mit is jelent ez pontosan?

Ma telihold és tízmilliószoros nap is vanForrás: Shutterstock/Chainfoto24

A tízmilliószoros napok a tibeti buddhisták legfontosabb ünnepei közé tartoznak. Ezeken a napokon minden gondolatunk és cselekedetünk 10 milliószoros erővel hat az életünkre, legyen az akár jó vagy rossz, éppen ezért nagyon fontos, hogy csak a jó dolgokra fókuszáljunk. Ilyen nap összesen négyszer van egy évben, ezért ilyenkor ne csak magunkra gondoljunk, hanem másokra is, hiszen a jó cselekedeteink ránk ugyanolyan jó hatással lesznek, mint arra, akivel jót tettünk vagy akinek jót kívántunk. 

Ez a nap azért is különleges, mert telihold van, ami érzékenységet hoz magával. Ilyenkor a rosszabb alvás miatt kritikusabbak, ingerlékenyebbek és sértődékenyebbek lehetünk, ezért fokozottan hajlamosak vagyunk arra fókuszálni, ami rosszul működik!

Fontos, hogy ma maradjunk optimisták és igyekezzünk a jó irányba terelni kapcsolatainkat, valamint az életkörülményeinket is.

A mai nap mantrája: Tegyél jót, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál!

Ezen a napon érdemes az egészségre, a teljességre gondolni, a jólétre, és mindarra, amit meg szeretnénk valósítani a közelebbi és távolabbi jövőben. Minél többen cselekszünk jót, annál több pozitív energia árad a világba. Arra, hogy milyen témákban és hogyan érvényesítsük ezen a napon a kívánságainkat, az Astronet oldalán olvashatunk többet. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek