Eltévedt egy család suppal az Ipolyon

A rendőrségre még május 22-én 20 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy 52 éves nő, élettársával és két gyermekével az Ipoly folyón haladt suppal, azonban eltévedtek. A balassagyarmati rendőrök, a katasztrófavédelem munkatársai és a különleges mentőegyesület tagjai együtt keresték a Hont közelében segítségre szoruló családot – írja a police.hu. 

Az Ipoly mesés környezete mindenféle vízi sportra csábít de este már résen kell lenni, merre haladunk - illusztrációForrás: aktivmagyarorszag.hu

A bejelentővel a kapcsolatot sikerült újra telefonon felvenni, de helyzetükre vonatkozóan csak annyit tudott elmondani, hogy Hont közelében lehetnek, de nem tudta pontosan meghatározni a helyet.

A járőrök, valamint a katasztrófavédelem munkatársai a jelzett helyszín környékén az Ipoly folyót átnézték, fény és hangjelzéseket is bevetettek, hogy könnyebben megtalálják a családot.

A bejelentést követő két órán belül Hont közelében egy mezőn megtalálták meg őket.

Az 56 éves férfi és a bejelentő, valamint 13 és 14 éves gyermekei nem sérültek meg, így a rendőrkapitányság beosztottjai a segítségre szoruló családot Hontra, a saját gépkocsijuk parkolási helyére szállította.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek