Megtalálták a lakókocsis túráról eltűnt nő holttestét

Egy amerikai pár, a 22 éves Gabrielle Petito és a 23 éve Brian Laundrie júliusban indultak útnak, hogy egy fehér Ford Transittal átszeljék az országot, miközben a Youtube-on dokumentálják kalandjaikat. A csatorna azonban mindössze egyetlen videót ért meg, mielőtt Gabrielle Petito eltűnt. A történetet különösen gyanússá teszi, hogy a férfi eleinte nem volt hajlandó beszélni az eset körülményeiről, később pedig eltűnt, és még most sem találják - derül ki a bbc.com cikkéből.

A nő augusztus vége óta nem beszélt családjával, amikor épp Wyomingban tartózkodott, de a szülei ekkor még nem jelentették az eltűnését, csak 10 nappal azután, hogy Brian Laundrie szeptember 1-jén visszatért floridai otthonába. 

Mint kiderült, két héttel azelőtt, hogy Petito eltűnt, a utah-i rendőrséget kihívták egy, a párt érintő incidenshez, melynek során Petito sírt és a mentális egészségére panaszkodott, de az ügynek nem lett folytatása.

A rendőrök lefoglalták a furgont, és nyomok után kutatva átvizsgálták, Petito szülei pedig választ szerettek volna kapni Laundrie-tól olyan kézenfekvő kérdésekre, mint hogy mikor látta utoljára a lányt, és miért hagyta egyedül őt, elhajtva a furgonnal Floridába, de a férfi családja csak egy szűkszavú közleményt adott ki arról, hogy a háttérben maradnak a nyomozás során, mielőtt Brian Laundrie eltűnt.

A rendőrség a wyomingi Teton National Forest Nemzeti Parkban, a Spread Creek-i kempingövezetben találta meg a lány holttestét, a halála oka egyelőre ismeretlen - adta hírül a borsonline.hu a crimeonline.hu hírére hivatkozva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek