Szörnyű baleset történt, miután kikapcsolták egy szibériai tigris elektromos kerítését

  A dél-afrikai Seaview Predator Parkban támadt a tigris a gondozójára és eltörte a nyakát, majd szétmarcangolta. A park munkatársa tapasztalt gondozó volt, mégis megtörtént a tragikus baleset, miután a szibériai tigris közel négyméteres elektromos kerítését karbantartás céljából kikapcsolták – írja a Daily Star.

  Az állatot kábítólövedékkel altatták elForrás: J Meiring/Seaview Predator Park/Facebook

  A Seaview Predator Park szóvivője elmondta: "Mély sajnálattal tudjuk megerősíteni David Solomon kollégánk halálát, miután egy szibériai tigris megtámadta őt. A szibériai tigriseink, Jasper és Jade kifutójának elektromos kerítését javították, amikor Jasper a külső kerítésre ugrott és belökte azt."
  A szerencsétlenül járt gondozó éppen az átjáróban volt a két tigriskifutó között. A férfi megpróbált átmászni az egyik kerítésen, hogy biztonságba kerüljön, de a Jasper nevű tigris visszarángatta és végzett vele.

  David Salamon körülbelül 15 éve dolgozott a Seaview Predator Parkban, és kölyökkoruk óta ismerte az állatokat" – tette hozzá a szóvivő.

  Amint az incidens bekövetkezett, a park vezetői vészhelyzetet hirdettek és távozásra kérték a látogatókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek