Két juhot lemészároltak egy bécsi állatsimogatóban

Kegyetlen tettről számolt be cikkében a Kronen ZeitungBécs 22. kerületében a város egyik legnagyobb, ingyenesen látogatható természeti parkjában, a Blumengärten Hirschstettenben néhány napja ismeretlenek két juhot brutális módon lemészároltak.

A meseszép park jelenleg zárva tart, de ez nem akadályozta az elkövetőketForrás: Gugerell/Wikimedia Commons

A tettesek átmásztak a két és fél méter magas kerítésen, és felkavaró látványt hagytak maguk után: az állatok fejét, beleit és a bundáját ott hagyták a helyszínen, míg a húsukat magukkal vitték.

Számos állatfaj él békésen Bécs természetes kis ékszerdobozában, a tematikus kertekkel körbevett Blumengärten Hirschstettenben, ahol a világ minden tájáról származó növény megtalálható, és a juhok is otthon érzik magukat.

Több mint 50 különböző állatfaj él nagy, illetve szabad kifutókban, valamint a Pálmaházban. Az jelenleg zárva tartó park kerítésén még január 18-án másztak át az ismeretlen tettesek, hogy eljussanak a két birkához, melyek a virágoskert nyilvános részével szemközti, elkerített istállóban voltak. Az állatokat késsel nyúzták meg. A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt nyomoz. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek