Végleg bezár a Tigrisvilág-sorozat állatkertje

Végleg bezár a Tigrisvilág (Tiger King) című Netflix-sorozatban elhíresült oklahomai állatkert - idézte a jelenlegi tulajdonos Facebook-posztját a BBC hírportálja, mely korábban megírta a Carole Baskin és Joe Exotic közti jogi vita részleteit is. 

A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

A Tiger King című Netflix sorozat főszereplőjét, a Joe Exotic "művésznevű" oklahomai férfit és üzlettársát még június elején kötelezte arra a bíróság, hogy 120 napon belül adjá át az állatkertjét a floridában nagymacska-rezervátumot üzemeltető Carole Baskinnek, akivel éveken keresztül folytattak jogi vitákat a két állatpark körül.

A Tiger King néven is emlegetett Joe Exotic azóta 22 éves börtönbüntetését tölti bérgyilkossági kísérletben való részvételért és állatkínzásért, így Jeff Lowe-ra, az üzltettársra szállt az egész ügy lerendezése. Ő és az állatkert viszont annyi figyelmet kapott az elmúlt időszakban a Peta állatvédő szervezet részéről is, hogy végül úgy döntött teljes egészében bezárja a hirhedt állatkertet. 

A műsorszolgáltatónak azonban úgy tűnik, hogy mindez nem vette el a kedvét a témától, ugyanis a hírek szerint rendelkezik a második évad jogaival is, miközben már számos külön film, vagyis spinoff is készül, köztük egy nyolcrészes sorozat, melyben Nicolas Cage játsszaná a címszerepet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek