Tizenegy ember fulladt vízbe egy lezárt egyiptomi strandon

  Tizenegy ember fulladt vízbe pénteken Alexandria egy sziklás, erős sodrásáról ismert strandján. A tragédia azzal kezdődött, hogy egy fiatal fiú a tengerbe rohant, majd fuldokolni kezdett, ekkor egy férfi utánaugrott, hogy megmentse, de őt is elsodorták a hullámok. Ezután kilenc másik ember sietett a segítségükre, de mindannyiukat elnyelte a víz. Egyelőre nem tudni, hogy az áldozatok ismerték-e egymást. A mentőcsapatok hat ember holttestét találták meg, a többiekét még mindig keresik - adja hírül az abcnews.go.

  Alexandria partjai - illusztrációForrás: hamadapass/pixabay.com

  Az Alexandriai strandok nagy népszerűségnek örvendenek nyaranta, de jelenleg zárva tartanak a járvány miatt, így a vízimentők sincsenek szolgálatban. A csoport hajnalban ment ki a partra, hogy elkerülja a rendőröket.

  Az egyiptomi Palm Beachként ismert hely minden évben követel halálos áldozatokat, emiatt parlamenti képviselők időről időre követelik a partszakasz állandó lezárását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!