Olaszországban még akkor is történhet karambol, ha alig vannak az utakon

  Olaszországban országos karantént rendeltek el, azaz kizárólag igazoltan, létfontosságú célból engedélyezett a lakosoknak elhagyniuk otthonukat, a járókelőket pedig rendőrök ellenőrizhetik.

  A lezárt MilánóForrás: NurPhoto/Fabrizio Di Nucci/AfpForum

  Mindez azonban nem elég ahhoz, hogy megelőzze a baleseteket, mint a Milano Today híréből kiderül. Szerdán délután Milánóban ugyanis két rendőrautó ütközött össze a szinte teljesen üres úton. Azért szerencsére akadtak, akik a segítségükre siettek, és a sofőrök nem sérültek meg.

  Forrás: milano.repubblica.it

  A cikk szerint a rendőrök egy 45 éves, már korábban is elítélt tolvajt üldöztek, aki motoron ülve, a piros lámpánál kísérelt meg egy autóból tárgyakat ellopni. A rendőrök megpróbálták útját állni, de nagy igyekezetükben, hogy ne tévesszék szem elől a bűnözőt, végül összeütköztek. A tolvajt ennek ellenére később sikerült elfogni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!