Magyar autósokat tarolt le egy BMW-s a horvát autópálya fizetőkapujában

  Súlyos baleset történt a horvátországi Szentivánzelina határában csütörtök kora délután, ahol egy horvát rendszámmal közlekedő BMW a sebességhatárt átlépve, az autópálya egyik kapujánál várakozó magyar autóknak csapódott.

  A baleset helyszíneForrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

   A kocsi valósággal letarolta a két magyar járművet. A horvát tűzoltóknak az egyik kocsiból 45 percükbe telt kiszabadítani a sérülteket. A net.hr híre szerint az autóban utazó férfit, nőt és egy gyermeket válságos állapotban szállítottak kórházba.

  A horvát portálon közölt fotók azt bizonyítják, hogy az egyik autó a fizetőkapunak csapódott, majd felismerhetetlenségig összeroncsolódott.  

  Úgy tudni, a baleset miatt összesen hárman, köztük egy nő és egy gyermek is kórházba került, mindannyian válságos állapotban vannak. A házaspárt és a gyermeküket is mesterséges kómában tartják - írja a vajdasági Szabad Magyar Szó.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!