Duoduo, a világjáró macska mindenhova elkíséri a gazdáját

Egy kínai férfi milliónyi lájkot gyűjtött össze a közösségi médiában, köszönhetően azoknak a videóknak, amiken útitársával, egy macskával látható. Xiaojie elválaszthatatlan az 1 éves macskájától, Duoduótól. Szeretné neki megmutatni, hogy mekkora a világ, és megosztani vele az élményeit – írja a nextshark.com.

"A macskák általában kevesebb, mint 20 évig élnek, ezért megpróbálom mindenhova elvinni őt, bárhová is megyek" – mondta. „Nem adom őt le sehova, mert aggódnék érte. Az rendben van, ha egy napra otthon hagyom, de akkor is figyelem őt a kamerákon. Szívszorító, amikor látom, hogy nyávog."
Xiaojie elmondta, hogy utazásuk során néha akadályba is ütköztek, például amikor olyan szállodákba mentek volna, amelyek nem engedtek be háziállatokat, de olyan is volt, hogy mindkettejüket elfogta a tériszony, amikor hegyi kirándulásra indultak.

A háziállatoknak is kijár néha egy kis nyaralás - illusztrációForrás: vvvita/Shutterstock

Duoduo állítólag nagyszerű útitárs, mert út közben rendesen viselkedik. Xiaojie szerint más macskákkal ellentétben szívesen fedezi fel a világot. "Néhány macska ragaszkodik a gazdájához, vagy nem engedi, hogy a gazdája letegye, Duoduo más. Nem akadályozhatja meg semmi, hogy felfedezzen. Amikor valami újat lát, játszania kell vele" – mesélte. „Ő a barátom, velem tart, bárhová is megyek" - tette hozzá a férfi.

A híressé vált páros több üzleti megkeresést is kapott, de mindet elutasította. A fiatalember számára a macskájával utazás fontosabb, mint az, hogy üzletet csináljon belőle. "A jövőben még több helyre utazom, és mindenképpen magammal viszem Duoduót, hogy világot lásson" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek