Macska a mosógépben? Valongóban ez egyre gyakoribb látvány lesz

  Sok macska előszeretettel mászik bele a mosógépbe, és ez a lehetőség immár a portugál Valongóban élő kóbor jószágoknak is adott. A városban ugyanis régi mosó- és szárítógépeket alakítottak át nekik búvóhellyé, amiket kifestettek, feldíszítettek és takarókkal béleltek ki, hogy kényelmesebbek legyenek - adja hírül a matadornetwork.com.

  Forrás: KDdesignphoto/shutterstock.com

  Mint Fernando Rodrigues állatorvos elmondta, Valongo önkormányzata idén kezdte meg a kóbor macskakolóniák ivartalanítását, eddig 12 kolónia több mint 100 macskáját ivartalanították, oltották és chipelték be, most pedig szeretnének lakhelyet is biztosítani nekik.

  A macskáknak már vannak gondozóik, akik etetik őket, és most már tető is lesz a fejük felett. Jelenleg minden macskakolónia két-három gépet kap, és szeretnének még több, idén összesen 50, nem használt mosó- és szárítógépet összegyűjteni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek