Ezzel az új filmmel belepillanthat a madármentők áldozatos munkájába

  A Mályi Madármentő Állomás Facebook-oldalán ad hírt az Ispotály - Szárnyak Sorsa című film elkészültél, mely Kovács István filmrendezővel készült. A kétrészes film első része azt mutatta be, milyen a téli időszak az Állomáson, az újonnan elkészült film pedig a nyár történéseibe enged bepillantást.

  Forrás: facebook.com/madarmentes

  Mint írják, sok száz leforgatott óra, sok ezer kis mentett lélek és ezernyi titokban elhullatott könnycsepp öleli körbe e filmet. "Nehéz visszaemlékezni azokra a pillanatokra, amik az év folyamán történtek, nehéz feldolgozni azt a sok érzelmet, ami a filmben is megjelenik, így érthetően csak sokadik nekifutásra tudtuk végig nézni".

  Mint írják, újra átélték azokat a szomorú és felemelő pillanatokat, amik a nyáron halmozódtak fel, ugyanakkor boldogsággal tölti el a munkatársakat, hogy egy kis betekintést nyújt e film a mindennapjaikba és talán olyan emberekhez is eljut az üzenete, akik eddig nem követték nyomon a munkájukat. A filmet itt lehet megnézni.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!