Egy felfordult, sodródó csónakon veszteglő rókát mentettek ki a Temzéből

  Egy rókát szabadítottak ki a Temzéből, miután egy felfordult, sodródó csónakon rekedve találtak rá. A Shad Thames Residents Association (STRA) egyik tagja vette észre a rémült állatot szombaton Londonban, a Saint Saviour's Dock mellett, a Tower Bridge közelében.

  A róka kifejezetten nem szereti a vízet - illusztrációForrás: Patrice Audet/Pixabay

  Úgy gondolják, hogy a róka vagy ráugrott vagy leeshetett a csónakra a magasabban álló dokkok mellől. A londoni tűzoltóság emberei megmentették a ravaszdit. Sikerült az állatot ketrecbe csábítaniuk és a szárazföldre szállítani – írja az Evening Standard.

  Az STRA a Twitteren közölte: "Hálás köszönet a londoni tűzoltóságnak és az Egyesült Királyság legnagyobb állatjóléti jótékonysági szervezetének (RSPCA), hogy megmentettek egy kis rókát, aki úgy döntött, hogy hajókázik egyet a dokkban. Mindannyian csodálatosak voltatok. A gondoskodás és a kedvesség valódi megmutatkozása ez" – írták a bejegyzésükben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek