Állatkerti szülői értekezletet is tartanak a Szegedi Vadasparkban

  Az Állatok világnapja, és a hozzá kötődő Örökbefogadók napja az egyik kiemelt esemény a Szegedi Vadaspak életében. Ekkor, október 4-én, vasárnap a Vadaspark játékra invitálja a családokat, és ekkor várják az örökbefogadókat is egy állatkerti szülői értekezletre. 

  A Vadaspark állatai is várják az örökbefogadó szülőketForrás: zooszeged.hu

  Az idei évben rekordot döntött az örökbefogadók száma, hiszen több, mint ötszázan választottak kedvencet maguknak a Szegedi Vadaspark lakói közül.

  Minden évben személyesen mondanak köszönetet a nevelőszülőknek október 4-én.

  Idén a járvány miatt sem marad el a köszönetnyilvánítás, viszont jócskán átalakul, hiszen az Oktatóközponti köszöntés és az állatok szervezett meglátogatása elmarad. Ugyanakkor egy igazi különlegességgel készülnek, amit rendhagyó formában adnak minden nevelőszülőnek, máris a belépés után. Bár az állatok szervezett meglátogatása és esetleges etetése idén elmarad, igyekeznek mosolyt csalni minden nevelőszülő arcára, hogy hasonlóan jól érezzék majd magunkat, mintha a megszokott programra jöttek volna. Várnak tehát minden örökbefogadót október 4-én, amikor a szokásokhoz híven ingyen látogathatják meg kedvencüket.

  Idén a jelenlegi járványhelyzetben az Állatok világnapjára érkezőket nem állomásokon, és nem a Természetvédelmi Oktatóközpontban várják, hanem egy játékos totóval készülnek, aminek segítségével felfedezhetik az állatkertet. A jó megfejtők pedig nyereményekben is reménykedhetnek. További információkat a Szegedi Vadaspark weboldalán találhatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!