Ezúttal meg is simogathatják az állatokat a szadai szafaripakban

  Még májusban adtunk hírt arról, hogy megnyílt hazánk egyetlen autós szafariparkja Szadán, ahol Magyarország két legnagyobb utazócirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz közel 100 állatával egy 5 hektáros területen állomásozik. A gyönyörű környezet és az egzotikus állatpark páratlan lehetőséget nyújt a biztonságos szabadtéri élményre, ráadásul, ezen a hétvégén bővül a park állatállománya, ugyanis ingyenes állatsimogatót helyeznek el.

  A cirkuszi állatok itt csodálatos környezetben élnekForrás: safaripark.hu

  Miután a látogatók végighaladtak az autóikkal a parkban, és megcsodálták a gyönyörű egzotikus- és háziállatokat, ezúttal kiszállva is kapcsolatba léphetnek az új állatokkal, és meg is etethetik, simogathatják őket. A simizhető állatok között lesznek kecskék, bárányok, nyulak, törpemalacok, pávagalambok, csibék, kacsák, mind-mind szelídek.

  Az ingyenes állatsimogató szeptember 26-án szombaton 10 órától 27-én vasárnap 18:30-ig tart. A szafaripark látogatása továbbra is előzetes időpontfoglaláshoz kötött, amelyet ide klikkelve lehet megtenni. A gyerek jegy 2-14 éves korig: 2.000 Ft, a felnőtt jegy: 2.500 Ft. További információkat a szafaripark weboldalán és az esemény Facebook oldalán találnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek