A megállíthatatlan retriever pillanatok alatt az internet sztárja lett

A The Dodo nevű honlap és Facebook oldal már évek óta oszt meg olyan állatvideókat, amik arról szólnak, hogy az állatok mennyire bohókásak, szeretnivalók, néha elveszettek és gyámoltalanok tudnak lenni; máskor pedig hősök, örökbefogadók, pótszülők és életmentők. A közzétett videókban állat és állat barátságok, illetve állat és ember közti elszakíthatatlan kötelékek kapnak főszerepet.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

A legutóbb feltöltött videójukban azonban egy olyan kutyust, pontosabban Leny-t a retrievert láthatjuk, aki különös hobbit talált ki magának. A videóban a kutya gazdái is megszólalnak, de igazából ők is csak a fejüket ingatják, mert még ma sem jöttek rá, hogy Leny honnan tanulta, leste el, vagy találta ki a domboldalakon lecsúszós játékát.

A gazdái elmondása szerint, kölyök korában még csak az általános hempergésig jutott, mint a legtöbb kutya. De aztán egyszer egy séta közben elvágta magát a doboldalon, és egészen a lejtő aljáig szánkázott a fűben. Azóta pedig nincs egy olyan normális séta, amikor ne csúszkálna le a ház mögötti domboldalon.

Ha tökéletes hozzá a fű, akkor úgy csúszik, mint a villám, ha viszont lelassul, akkor tekeregni kezd és lökni próbálja magát. Se a hideg, se a hó nem állítja meg, bár ahogy az a videóban is látható, akkor egy kicsit nehezebben megy a csúszkálás. De a végén mindig úgy tűnik, hogy Leny jól szórakozik. És ezzel a gazdáinak is kellemes pillanatokat szerez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek