Egy marylandi asztaltársasághoz csakúgy leült egy medve

  Egy marylandi társaság közelebbi kapcsolatba került a vadonnal, mint amennyire azt valószínűleg tervezte, miután egy igencsak szociális fekete medve úgy döntött, hogy csatlakozik a piknikhez - derül ki a New York Post cikkéből.

  Fekete medve - illusztrációForrás: ArtTower/pixabay.com

  "Azt mondták, ne tegyünk hirtelen mozdulatokat" - mondta a Deep Creek-i tónál kiránduló csoport egyik tagja, a 29 éves Kaitlyn Nesbit.

  A videón egyébként látható, ahogy a medve, aki szívbajosnak semmiképp nem mondható, minden további nélkül kiszolgálja magát, miközben a társaság hasonló szilárdsággal rendelkező, legbátrabb tagjai ott maradnak az asztalnál: az egyikük szelfizik az állattal, a másikuk megpróbálja megsimítani az orrát.

  A többiek addigra már biztonságosabb helyre menekültek, ahonnan a felvételt is készítették. Mint kiderült, a hely tulajdonosa azért említette nekik, hogy a békés medve rendszeres látogató erre, és eddig senkinek akadt vele összetűzése.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!