Egy hatalmas fekete medve hűsölt egy virginiai kert gyerekmedencéjében

  Regina Keller egyáltalán nem tart a medvéktől, hiszen már 12 éve készít természetfotókat a hátsó udvarában. Otthona a távoli, virginiai Fort Valley-ben, a George Washingtonról elnevezett erdőség közelében van, így már hozzászokott a számos szőrös látogatóhoz, beleértve a szarvasokat, a medvéket, a rókákat és a mókusokat. Ezen a júliusi napon éppen a virágait öntözte, amikor egy nagy hím medve besétált az udvarába.

  "Ez volt a legnagyobb példány, amit ebben az évben láttam" – mesélte. Ahogy a medve megjelent, rájött, hogy két éve már járt nála. "Besétált a hátsó udvarra, odament a medencéhez, belemerítette a nagy mancsát a vízbe, aztán bemászott és elnyújtózott. Úgy tűnt, hogy elégedett és felfrissült."

  A fekete medve Amerika egyik legismertebb medvéje - illusztrációForrás: skeeze/Pixabay

  Az asszony úgy döntött, hogy visszahúzódik, majd leült egy székre a házának bejárata mellett, hogy megfigyelhesse az állatot. A medve körülbelül egy óráig lazult a medencében, mielőtt meghallotta az asszony unokáinak és a kutyáik hangját, akik hozzá jöttek látogatóba – írja a CNN. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!