Ebben az állatkertben akár medvék és rozmárok társaságában is alhat

  A belgiumi Brugelette-ben található Pairi Daiza Állatkert nem mindennapi lehetőséget kínál az állatbarátoknak. Több mint 100 olyan szobával rendelkezik, melyekből az állatok helyeire látni, és van egy olyan helyiség is, amely közvetlenül a rozmárok medencéjére néz - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  A tengeri emlősökkel üvegfalon keresztül csodálhatjuk meg egymást kölcsönösen. Emellett persze más állatokkal is megismerkedhetünk a többi szobán keresztül, például farkasokat, medveket, oroszlánfókákat, dámvadakat, pingvineket, szibériai tigriseket és jegesmedveket is láthatunk, attól függően, hogy melyik házat választjuk.

  Forrás: facebook.com/JardinDesMondes

  A szállás félpanziós ellátással személynenként 129 eurónál kezdődik. Az üdülőhely a járvány miatt csak június 8-án nyitott meg. További információk az intézmény honlapján találhatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!