A süni és a cica elválaszthatatlan útitársak

  Herbee, a sündisznó és a bengáli macska, Audree közös utazása 2019-ben kezdődött, amikor Talitha Girnus örökbefogadta őket. Az állatbarát lánynak volt már korábban is egy sünije, Mr. Pokee, aki sajnos abban az évben elhunyt, így a neki készült Instagram-fiókot Herbee és Audree vitte tovább - derül ki a Travel and Leisure cikkéből.

  A kép illusztrációForrás: Дмитрий Дмитрий/pixabay.com

  Mint Girnus írja a blogjában, bármikor is látogassák meg az oldalt az érdeklődők, arra szeretné emlékeztetni őket, hogy soha ne veszítsék el hitüket, és kövessék a szívüket.

  Mint mondja, a két kis barát elválaszthatatlan egymástól. Bárhová is megy Herbee, Audree követi, és odafekszik le, ahol korábban a süni tartózkodott.

  Néha még játszanak is egymással. Audree bemehet Herbee ketrecébe, van, amikor ott is alszik.

  A bájos hármas egyelőre a legtöbbünkhöz hasonlóan szünetelteti az utazásait, de Girnus továbbra is reméli, hogy képei mosolyt csalnak az emberek arcára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!