Dézsában pancsikoló fekete medvét filmeztek le

  Takodát, az Oregon Állatkert négy fekete medvéjének az egyikét filmezték le, amint önfeledten pancsol egy óriásmedencében - adja hírül az insider.com.

  Amerikai fekete medve - illusztrációForrás: Thomas Fuhrmann/snowmanstudios.de/commons.wikimedia.org

  A medvét árván találták Montanában, és 2010-ben vitték Portlandbe, hogy a többi, mentett medvével éljen. Takoda az állatkert legfiatalabb medvéje, és Chubby egy apamedve fogadta örökbe. Az állat 181 kilós, neve sziú nyelven azt jelenti: mindenki barátja.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Tub time cub time! #cubinatub #scrubacubcub

  Oregon Zoo (@oregonzoo) által megosztott bejegyzés,

  Nem ez volt az első alkalom, amikor Takoda a fürdőzés örömeinek hódolt a több mint ezer literes fürdőkádban, a nyári hónapokban gyakran választja a hűsölésnek ezt a módját.

  Aki ismeri, azt mondja, Takodának igazán különleges személyisége van, a fürdés mellett a másik hobbija a fáramászás:. minden tavasszal megmászik egy 50 méteres duglászfenyőt, hogy a friss hajtásokból csemegézzen. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!