A Sumida Akvárium arra kéri, cseteljen az angolnákkal

  Mióta bezártak az állatkertek, az ottani állatok lakóinak szórakoztatása több helyen is problémát jelent. Tokióban a gond azonban kicsit más jellegű. Az angolnák annyira elszoktak az emberektől, hogy már a gondozóktól is félni kezdtek, így beássák magukat a homokba, amikor valamelyikük elmegy az akvárium mellett - adja hírül a Guardian.

  Angolnák (Heteroconger hassi)Forrás: Esquilo/commons.wikimedia.org

  Ez a viselkedés azonban megnehezíti az állatok ellenőrzését, ezért az állatkert az emberektől kér segítséget. Olyan jelentkezőket várnak, akik videóhívásban mutatnák meg magukat az angolnáknak.

  Ehhez öt tabletet helyeznek el az akvárium körül, a jelentkezőket pedig arra kérik, hogy iPhone-ról vagy iPadről a FaceTime alkalmazáson keresztül csatlakozzanak a Helpchin001attogmail.Com, Helpchin002attogmail.Com, Helpchin003attogmail.Com, Helpchin004attogmail.Com vagy Helpchin005attogmail.Com e-mail-címre, mutassák meg az arcukat, integessenek és beszéljenek az angolnákhoz. A fesztiválra május 3. és 5. között kerül sor, az ünnepi Aranyhét keretében. Bővebb információk az akvárium Facebook-oldalán és honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!