Ennél a koala közvetítésnél most nincs aranyosabb a neten

Noha a Lone Pine Koala Menedékhely, vagyis a világ legrégebbi és legnagyobb koala menedéke a koronavírus világjárvány miatt ideiglenesen bezárt, a cukiságot továbbra is adagolja, csak éppen online. A Brisbane-ben található park nyolc koala-kamerát telepített a 45 hektáros ingatlan területére, hogy az otthon maradt vendégek láthassák a boldog koalák boldog mindennapjait.

Íme az összebújás művészeiForrás: Shutterstock.com

Függetlenül attól, hogy a félig szabadtéri Koala-erdőbe pillantunk-e be, ahol koala mamák élnek együtt a koalabébikkel; vagy a Jumping Koala Joeys cam ragadja meg a tekintetünket, ahol energikus egyéves állatok játszadoznak és falatoznak, biztos, hogy mindegyik felvételtől olvadozni fogunk - olvasható a Travelandleisure.com oldalán.

A Lone Pine Koala Train camfelvételeiről meg már ne is beszéljünk, hiszen a koalák az összebújás mesterei, és mivel mindegyik állatnak saját személyisége van, az ölelkezésnek és bújásnak is sokféle változata létezik. A park oldalán a gondozók le is írtak néhányat. Ezek közül a mi kedvencünk a távolságtartó bújás, amikor a két fél nem akarja látni egymást, de kell a kapcsolat, így az ágon egymás hátának dőlve alszanak; a másik Double Decker néven fut, és ilyenkor egy függőleges facölöpöt ölelve az egyik koala a másik fején ülve alszik, és az alsót ez egy cseppet sem zavarja. Az utolsó, a legkényelmesebb változat pedig már kiveri a cukiság-biztosítékot, vagyis képzeljünk el egy-kettő-három-négy-öt koalát, amint édesdeden hortyognak egy sorban; na ez a koala-vonat.

Mert egymáshoz búji jó dologForrás: Shutterstock.com

A kamerák napi 24 órában működnek, így egy pillanatot sem kell kihagynunk a szürke macik életéből. De vigyázat a Koala Cam-re könnyen rá is lehet szokni, főleg ha elcsípjuk az etetési időszakot; nincs is jobb egy kis friss eukaliptusz levélnél.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek