Melyik állatot látná legszívesebben a Schönbrunni Állatkert lakói közül?

  Naponta bemutat online egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert, és a "látogatók" azt is jelezhetik, melyik lakót látnák legszívesebben online.

  A jegesmedve kölyök az egyik legjobban hiányolt állatkerti lakó - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: 360b

  Az intézmény március 11. óta nem látogatható, azonban nem kell lemondanunk az elefántok, zsiráfok és a többi állat látványáról ebben az időszakban sem: minden nap online bemutatnak egy-egy állatot a Von Tier zu dir - Grüße aus dem Tiergarten Schönbrunn, vagyis Az állatoktól hozzád - Üdvözlet a Schönbrunni Állatkertből elnevezésű akció keretében.

  Az állatkert dolgozói arra is lehetőséget kínálnak, hogy az emberek megírják, melyik állat hiányzik nekik leginkább. A kérésekre reagálva fotó- vagy videó felvétel segítségével viszik el a kedvenceket a vendégek otthonába. A cuki képsorokat a közösségi oldalukon és honlapjukon teszik közzé.

  Az eddigi kívánságlisták élén áll Finja, a nőstény jegesmedvebocs és Kibali, a nőstény elefántkölyök is. A gondozók gyakran meglepődve olvassák, mely állatok állnak a kívánságlistán: sokan látnák a hangyászokat, a rózsás flamingókat, de van, akinek a szarvasvarjúk vagy a törpe sulmvölgyi csirkék hiányoznak - tudtuk meg az MTI híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!