Bárki követheti a neten a három tollas apróság mindennapjait

  Kamerával szerelték fel a több mint egy évtizede mindig visszatérő gólyapár fészkét a vajdasági Bácsfeketehegyen. A gólyapár és fiókáik életét hamarosan a település hivatalos honlapján tudják követni az érdeklődők folyamatosan, a világ bármely pontjáról. 

  Bárki meglesheti mi zajlik a bácsfeketehegyi gólyák fészkébenForrás: Facebook / Helyi Közösség-Bácsfeketehegy Mesna Zajednica-Feketić

  Igazi látványosság Bácsfeketehegyen a színház udvarában fészkelő gólyapár. A helyiek évről-évre hazavárják őket, rendszeresen kilátogatnak hozzájuk, és figyelemmel követik a mindennapjaikat. A madárpár idén három fiókát nevel a kémény tetején rakott fészkükben, és a kis tollasokat hamarosan bárki megnézheti a felszerelt kamera segítségével, tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV tudósításából.

  A HD felbontású kamerát a napokban szerelték fel - a kamera élőben közvetíti a gólyák fészekben zajló életét, de rálátása van település templomtornyára, illetve a szabadtéri színpadra és a kultúrközpontra is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!