Hajmeresztő videó: a gólya nyugodtan fészkel, míg alatta felperzselődik a vidék

  Egészen különös videót tett közé Twitter oldalán az Al Jazeera English. A felvétel egy time-lapse videó, ami azt jelenti, hogy gyorsított felvételen mutatják az eseményeket. Általában olyankor szoktunk ilyesmit látni a természetfilmek esetében, amikor azt mutatják, hogy miként változtatják az alakjukat a felhők, vagy, hogy miként fejlődik egy-egy növény.

  Ebben az esetben azonban semmi szívderítő nincs a gyorsított felvételben, az ugyanis pont egy, a pusztulás közepén üldögélő gólyát mutat.

  A fehér gólya, mely védett állat Oroszországban, tökéletes lelki nyugalommal végzi a fészekben a teendőit, miközben azt lehet látni, hogy mélyen alatta elindul egy bozóttűz, mely lassan, de biztosan felperzseli az egész vidéket. Oroszországban hatalmas tüzek pusztítják a vidéket, a becslések szerint körülbelül 30 000 hektáron ég az ország.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!