Négy fehér kis tigris vár a gyerekekre a Zoo Győrben

  A győri állatkertben 2019. május 26-án a gyerekeké lesz a főszerep. Erre az alkalomra egész napos, állatosan ünnepi programokkal készül a park. Az aktív gyerkőcöket „Állati állomások" várják majd, ahol ügyességi játékokon vehetnek részt. Az állomások teljesítése után, pecsét fejében, apró ehető ajándékokra lehet számítani.

  Anyu hátán pihenni a legjobbForrás: ZOO GYŐR / Facebook.com

  A Zoo Show is jelentkezik majd az Arénában, ahol a 11 és 15 órakor kezdődő különleges előadásokon közvetlen közelről is megismerhetjük az állatkert „sztárjait" – olvasható a Zoo Győr honlapján.
  A gyereknap nem gyereknap, ha nem jönnek el bemutatkozni a rendőrök és a tűzoltók.

  Így a Győr-Moson- Sopron megyei Rendőr-főkapitányság, a Katasztrófavédelmi Igazgatóság jóvoltából a rendőrség és a tűzoltóság emberei is kint lesznek a rendezvényen, a járművekkel együtt.

  Ilyen kis cukiságokkal is találkozhatnakForrás: ZOO GYŐR / Facebook.com

  A nap folyamán, a Kalandozoo program keretében látványetetések is lesznek, ahol sok izgalmas kulisszatitkot megtudhatunk az állatokról, még az oroszlánról is, miközben majd falatozik. A Tavaszi zsongás programpont alatt pedig bemutatkoznak majd az állatkert legifjabb jövevényei, négy fehér kis tigris, az apró gyűrűsfarkú makik, valamint egy ritka kétujjú kis lajhár is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!