Nézze meg a kőszegi süni óvoda csoportját, videó is készült róluk

  A Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont tette közzé Facebook oldalán, a cuki videót, melyen megmentett sünikről adnak hírt. A példaértékű aktivitásról elsőként a vaol.hu tájékoztatta olvasóit, és részben ennek is köszönhető, hogy a videó nézettsége mára az egekbe szökött – eddig közel 2,5 ezren látták.

  A süni óvoda az Arborétum utca 2. szám alatt nyílt meg Kőszegen. Kezdetben csak négy tüskés lakója volt, mára viszont hat újabb kis sün érkezett. A képsorok mellé írt bejegyzésből az is kiderül, hogy amikor a sünök készen állnak az önálló életre, elengedik őket. A legnagyobb hamarosan kikerül az oviból, a többieknek viszont még körülbelül két hétre van szükségük ahhoz, hogy készen álljanak az önálló életre – írják az Erdő-Tóth Zsófia által készített videó mellé. 

  A gondoskodásra szoruló sünikre egyébként nem csak Kőszegen figyelnek az állatvédők, hanem a Fővárosi Állatkertben is, ahol nemrég megnyílt az új állatmentő központ, a Sünispotály

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek